UKK - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten lapseni pääsee harrastamaan jalkapalloa?

Ota yhteyttä ennen ensimmäistä harjoituskertaa oman joukkueesi valmentajaan. Hän kertoo tarkemmat ohjeet. Valmentajien yhteystiedot löydät joukkueiden sivuilta.

Onko harrastaminen kallista?

Ensimmäiset kolme harjoituskertaa voi käydä maksuttomasti kokeilemassa, että sopiiko jalkapallo omaksi harrastukseksi. Jos lapsi innostuu ja haluaa liittyä pelaajaksi, niin maksatte omat varusteet, kauden toimintamaksun sekä seuramaksun. Olemme pitäneet kulut maltillisina, jotta kaikkien olisi mahdollista harrastaa.

Mitä jos lapseni haluaisi kovasti harrastaa, mutta ei ole varaa?

Voit tehdä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jengateam95@gmail.com, jossa kerrot omasta tilanteestasi ja mihin tarvitset avustusta. Saatat saada rahallista avustusta harrastamiseen!

Mitä teen jos lapsi haluaa lopettaa jalkapallon?

Keskustele asiasta oman joukkueesi valmentajan/joukkueenjohtajan kanssa ja ilmoita asiasta kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen fcjengateam@gmail.com.

Mikä ihmeen Jopox?

Jopox on järjestelmä, joka auttaa helpottamaan seuran toimihenkilöiden arkea. Sen kautta hoituu niin mm. viestintä, jäsenrekisteri, kuin laskutuskin. Oman joukkueesi valmentaja auttaa sinut alkuun Jopoxin kanssa.

Mitä joukkuetoiminta sisältää jalkapallossa?

Joukkueet pelaavat mukana erilaisissa sarjoissa, käyvät kauden aikana turnauksissa ja harjoittelevat läpi vuoden. Saattaapa tämän lisäksi olla jotain oheistoimintaakin.